engangimullsjo.blogg.se

Vadå lördag?

Publicerad 2012-12-15 10:50:56 i Allmänt

Mycket har hänt sedan sist(Som vanligt). Om du inte märkt det så har musikhjälpen under veckan kramat ur var svensk plånbok i jakten på stöd till de miljoners miljoner männsikor som lever utan tillgång till rent vatten. Än hinner du skänka en slant om du inte gjort det än -> http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3946
 
Veckan gick alldeles för snabbt och just nu sitter jag i en fåtölj och njuter av den sista helgen i Mullsjö i år(!). Under de snabba dagarna har vi dock hunnit fira lucia, ätit en fenomenalt julborf med tillhörande live--julmusik och varit ute och ätit. 
Josefin med den vackra sångrösten!
Glada tärnor direkt från öarna! 
 
Helt fantastiskt! Serveringspersonalen och deras åstadkommanden på skolan är sannerligen dess sanna stolthet!
Linnéa och Erika på restaurang Chili thai
Matilda satte punkt för kvällen genom att hålla ett fantastiskt tal till den glada samlingen(inte ett öga torrt) på det enda stället som gäller i Mullsjö: Karls krog!
 
Idag finns second-hand shopping och pulkaåkning samt glögg på agendan. Det blir en fin dag. Befinner du dig i Gullbrannatrakten med omnejd kan jag starkt rekommendera Julkonserten som kommer att ske i Gullbrannakyrkan ikväll kl. 17. Ha en fantastisk dag!
 

Natt

Publicerad 2012-12-05 01:40:59 i Allmänt

Sitter och håller mig själv vaken på mitt rum. Dagen har varit lång och ledig. Jag, Karin och Josefin hade hand om fikat i kafét idag och denna gest utgör min tid som verksam idag. Annars har det blivit mest klagan över snön(ja, jag är redan trött på den) och soffliggande. Vi planerade dock vår semester som vi kommer att ha i ca en vecka under volontärperioden. Troligt- och förhoppningsvis hamnar vi i Durban, bor på billigt hostel och surfar samt lever strandliv hela dagarna. Men något man lär sig som pre-volonteer är att man inte alltid ska räkna med allt man tänkt sig. Det känns i alla fall som ett lockande alternativ och jag hoppas att planen går i lås! Här kan man kolla in det hostel vi tänkt på bo -> http://www.ansteysbeach.co.za/
 
Annat nytt. Jag var hemma i helgen vilket var väldigt trevligt! Jag blev kungligt hämtad på stationen av farmor och farfar i fredags kväll och det bar av till Gullbranna för släktkalas. Pappa och Marcus skulle självklart firas! Grattis igen! Lördagen bjöd på fler festligheter i form av brunch och konsert med tillhörande efterfest. I söndags var det julskyltning och Halmstad visade upp sin allra jul-flörtigaste sida. Detta charmade dock inte mig där jag frös ihäl på stora torg, så jag avslutade kvällen i Göteborg istället. Jag tror vi pratar uppbyte! 
 
Nu är trött men vill infoga en bild. 
 
Du kan vara snö.
 
 

Om

Min profilbild

Rebecca Sellergren

Välkommen till min blogg! Här skriver jag om vardagen på Mullsjö folkhögskola där man i en liten och kaffedränkt tillvaro axlar frågor rörande globalisering, miljöhot och rättvis handel, med mera! Risken finns att du även får ta del av saker som jag råkar ut för under dagarna, vad spännande för dig! Förhoppningsvis kan jag göra dig glad, informerad och förbannad på samma gång!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela